PEARL PURE PRO X
kr 319.00
Vurdert 5.00 av 5

PEARL PURE PRO X

Ny premium golfball fra tyske PEARL. Denne golfballen konkurerer direkte med de mest kjente premiummerkene som Titleist PRO V1

PEARL PURE PRO X er en 4-lags golfball. Dette gir masse kontroll og følelse fra tee og rundt green. PEARL PURE PRO X er laget for spillere med lavt handicap, men kan også med fordel brukes av spillere med høyere handicap da ballen gir en god følelse selv for litt ferskere spillere.

Kjerne:
Maksimert Polybutadien kjerne takket være et veldig tynt skall. Perfekt samspill mellom kjerne og mantel gir en bedre følelse ved sammentreff.

Indre mantel:
Den indre mantelen er laget av Dupont™ Surlyn® og gir kjernen god energi. Takket være den mest moderne teknologien er mantelen veldig tynn som maksimerer energioverføringen til kjernen. Dette øker lengden og gir en stabil ballflukt.

Ytre mantel:
Den ytre mantelen er laget av Dupont™ HPF. Denne ionom harpiksen kjennetegnes gjennom den høye tettheten og bestandighet. Den tynne ionom-mantelen genererer en høy ballhastighet og en lav spinn med driverslag.

Skall:
Det tynne uretanskallet gir en myk og fin følelse med full kontroll rundt green. Det nye designet med 360 groper gir en lang og stabil ballflukt.